Instagram


"I början av oktober 2013 firade vi vår mammas 70-års dag på Kroksta Gård. Släkt och vänner från Norge och Sverige anlände på fredag eftermiddag och stannade hela helgen. Vi bodde i vackra och hemtrevliga rum och vi blev väl omhändertagna av de trevliga värdinnorna som både såg till att vi stortrivdes och blev serverade en massa god mat! Badet i den vedeldade badtunnan under stjärnklar himmel blev en höjdpunkt och helgen blev ett härligt minne för livet! Jag hoppas att vi får tillfälle att besöka er igen.”

Carina med familj, Borås

Fest

Bror August är den perfekta platsen för sällskap och umgänge. Det hemtrevliga och rymliga huset inbjuder till många sorters sammankomster såsom släktmiddagar eller umgänge med vännerna.

Hyr Bror August-huset och komplettera med rum i Mangården om ni blir fler. Hos oss har ni den unika möjlighteten att disponera ett hus eller hela gården för er själva! Laga mat tillsammans, eller beställ catering från t ex Restaurang Hambergs (www.hambergs.se) eller från Johanna & Mat (www.johannaochmat.se).

För de som vill sätta lite extra guldkant på festligheterna rekommenderar vi en trevlig aktivitet, kanske bad i den vedeldade tunnan?