Konferera

På Kroksta Gård har ni konferens i egen regi med ett eller två hus alldeles för er själva! Den rogivande, idylliska atmosfären gör att ni kan fokusera på målet med ert möte. Hos oss ingår lokalen och här finns alltid kaffe och thé, vatten och mineralvatten samt gammaldags karameller att förtära.

Om ni har egna önskemål eller frågor rörande er konferens så tveka inte att höra av er.

Söker ni någon trevlig aktivitet i samband med er konferens har vi här nedan samlat några aktiviteter med välbefinnande & glädje som utgångspunkt.
Vi har två rum för konferenser och möten.
I Mangårdens Allmogerum finns plats för 4-8 personer. Här finns tillgång till whiteboard, blädderblock, WiFi/trådlöst internet samt anteckningsblock och pennor.
I Huset Bror August ligger vår större konferenssal Gamla matsalen. Här kan ni en ruggig dag arbeta medan den värmande och sprakande elden från öppna spisen i bakgrunden. Bekvämast sitter ett sällskap om cirka 8-16 personer. Ni har tillgång till konferensutrusning med projektor, duk, WiFi/trådlöst internet, whiteboard, blädderblock samt anteckningsblock och pennor.

Dagkonferens

Ni har tillgång till Huset Bror August och och vår konferenssal "gamla matsalen från kl 9.00 till kl 16.00. Kaffe, thé, vatten, mineralvatten, gammaldagskarameller, block och pennor finns.  

Konferens med övernattning

Om ni väljer att ha konferens med övernattning kommer ni till gården kl 9.00 dag ett och stannar till kl 16.00 dag två. Det finns alltid kaffe, thé, vatten, mineralvatten, gammaldagskarameller, block och pennor och dessutom ingår övernattning i våra personliga rum samt gårdens lantliga frukost.

Aktiviteter i samband med konferens

• Vedeldat utebad
En väl förtjänt avslutning på en produktiv dag! I vår relaxavdelning med bastu kopplar ni av till lugn musik, läskande dryck & snacks. I vår lummiga trädgård banar marshallerna väg mot den rykande badtunnan och
doften av cederträ fyller era sinnen.

•   Matlagningsaktivitet (minst 8 personer)
En kreativ, lärorik och minnesvärd upplevelse! Tillsammans med Johanna från Johanna & Mat lagar ni en god trerättersmiddag bestående av ekologiska och lokalproducerade varor. Skapelsen avnjutes i vår vackra matsal Mangården framför den öppna spisen.

•    Egen mat eller catering
Ni kan även välja att laga egen mat i Bror Augusthuset eller beställa egen catering. Vi kan varmt rekommendera att ta catering från Restaurang Hambergs i Uppsala (www.hambergs.se) eller be Johanna och Mat att hjälpa er (www.johannaochmat.se).

• Blomsterbindning/workshop (minst 6 personer)
Prova att bli florist för en stund! I härlig miljö i "gamla stallet" på gården får ni inspiration, tips och råd inom floristyrket. I samarbete med florist Jeanette Jansson kan vi erbjuda en kreativ och skapande stund. Vi jobbar med blommor efter årstiderna och i härliga färgtoner. Bara fantasin sätter gränser! Alla kursdeltagare får ta med sitt arbete hem!

• Turridning på islandshäst (minst 6 personer för att vara i egen grupp.)
Upplev naturen och de svenska skogarna från hästryggen! På granngården Agersta finns turridning i vacker herrgårdsmiljö för både erfarna och nybörjare.

”Ett unikt koncept som erbjuder både avskildhet på landet och närhet till stan. Istället för att mötas av en hög ljudnivå och sorlande i matsalen som man brukar göra på vanliga konferensanläggningar var det tyst och lugnt. Helt underbart att kunna reflektera mellan arbetspassen. Och de var supergoa tjejerna som gjorde det där lilla extra och var serviceinriktade på ett genuint sätt, vi kommer gärna tillbaka!"

Ledningsgruppen för Swedbank Uppsala

"Vi sökte någonting utöver det vanliga till vår företagskonferens. En plats för både aktivitet och reflektion. Kroksta Gård överträffade alla våra förväntningar. Stället är varmt välkomnande med en sorts rustik charm. Med få störningsmoment fick vi mycket uträttat. Jag kan varmt rekommendera Kroksta Gård."

Joakim Strignert
Head of Marketing & Sales
Mindsnake AB"