KONFERENS

Konferens

På Kroksta Gård har ni konferens i egen regi med ett eller två hus alldeles för er själva! Den rogivande, idylliska atmosfären gör att ni kan fokusera på målet med ert möte.

Söker ni någon trevlig aktivitet i samband med er konferens här på gården titta gärna under rubriken Aktiviteter.

Ni kan välja att laga egen mat i Bror August-huset eller beställa egen catering. Vi kan varmt rekommendera att ta catering från Restaurang Hambergs i Uppsala (www.hambergs.se) eller be Johanna och Mat att hjälpa er, hon kan även laga trerätters middag tillsammans med er (www.johannaochmat.se).

IMG_4101_scaled_HALF.jpg
_april3_0.jpg

I Huset Bror August finns vår konferenssal gamla matsalen. Här kan ni en ruggig dag arbeta medan den värmande och sprakande elden från öppna spisen i bakgrunden. Bekvämast sitter ett sällskap om cirka 8-16 personer. Ni har tillgång till konferensutrusning med projektor, duk, WiFi/trådlöst internet, whiteboard, blädderblock samt anteckningsblock och pennor. 

Dagkonferens
Ni har tillgång till Huset Bror August och och vår konferenssal "gamla matsalen från kl 9.00 till kl 16.00.  

Konferens med övernattning
Om ni väljer att ha konferens med övernattning kommer ni till gården kl 9.00 dag ett och stannar till kl 16.00 dag två. Ni övernattar i våra personliga rum och blir på morgonen serverade gårdens lantliga frukost.

”Ett unikt koncept som erbjuder både avskildhet på landet och närhet till stan. Istället för att mötas av en hög ljudnivå och sorlande i matsalen som man brukar göra på vanliga konferensanläggningar var det tyst och lugnt. Helt underbart att kunna reflektera mellan arbetspassen. Och de var supergoa tjejerna som gjorde det där lilla extra och var serviceinriktade på ett genuint sätt, vi kommer gärna tillbaka!" 

Ledningsgruppen för Swedbank Uppsala

Huset Bror August 19_scaled_FULL.jpg

"Vi sökte någonting utöver det vanliga till vår företagskonferens. En plats för både aktivitet och reflektion. Kroksta Gård överträffade alla våra förväntningar. Stället är varmt välkomnande med en sorts rustik charm. Med få störningsmoment fick vi mycket uträttat. Jag kan varmt rekommendera Kroksta Gård." 

Joakim Strignert
Head of Marketing & Sales
Mindsnake AB"

Konferans

Välkommen att hålla din kurs på vackra Kroksta Gård! Endast 12 kilometer från Uppsala och med regelbunden busstrafik finner du denna stillsamma lantidyll. Här sover deltagarna gott i sköna sängar och hämtar inspiration från naturen och den sköna lantluften. Ni har ett hus alldeles för er själva med personliga sovrum, hemtrevliga sällskapsrum, tillgång till fullt utrustat kök, samt konferensutrustning. Varför inte avsluta kursen med bad i den vedeldade tunnan i trädgården? Vänligen kontakta oss för information om priser, tillgänglighet, upplägg m.m.

"Vi hade en fantastisk kurshelg på vackra Kroksta Gård. De öppna
fälten och den fina naturen kring gården gav en vilsam stämning och trots intensiva lektioner kändes det nästan som semester."

Hillevi. Kurs i personlig utveckling och mediumskap, MariaTherese Bohman Agerhill

IMG_3310 (1)_scaled_HALF.jpg