Instagram


Konferens

I Bror August har ni konferens i egen regi, det går jättebra att komplettera med rum i Mangården om ni behöver fler rum för övernattning. Den rogivande atmosfären gör att ni kan fokusera på målet med ert möte!

Välj mellan att laga maten själva eller beställ catering från t ex
Restaurang Hambergs (www.hambergs.se) eller Johanna och Mat (www.johannaochmat.se). I vår konferenssal "gamla matsalen" finns projektor, duk, WIFI, whiteboard, blädderblock samt anteckningsblock och pennor.

Dagkonferens
Ni har tillgång till Huset Bror August och vår konferenssal "gamla matsalen) från kl 9.00-16.00.

Konferens med övernattning.
Då har ni tillgång till gården från kl 9.00 den första dagen till kl 16.00 den andra dagen. Ni övernattar i våra personliga rum och på morgonen blir ni serverade vår lantliga frukost.

" Ett unikt koncept som erbjuder både avskildhet på landet och närhet till stan. Istället för att mötas av hög ljudnivå och sorlande i matsalen som man brukar på vanliga konferensanläggningar var det tyst och lugnt. Helt underbart att kunna reflektera mellan arbetspassen. Och de var supergoa tjejerna som gjorde det där lilla extra och var serviceinriktade på ett genuint sätt, vi kommer gärna tillbaka!"
Ledningsgruppen för Swedbank Uppsala

"Vi sökte något utöver det vanliga till vår företagskonferens. En plats för både aktivitet och refelktion. Kroksta Gård överträffade alla våra förväntningar. Stället är varmt välkomnande med en sorts rustik charm. Med få störningsmoment fick vi mycket uträttat. Jag kan varmt rekommendera Kroksta Gård."