top of page

"I början av oktober 2013 firade vi vår mammas 70-års dag på Kroksta Gård. Släkt och vänner från Norge och Sverige anlände på fredag eftermiddag och stannade hela helgen. Vi bodde i vackra och hemtrevliga rum och vi blev väl omhändertagna av de trevliga värdinnorna som både såg till att vi stortrivdes och blev serverade en massa god mat! Badet i den vedeldade badtunnan under stjärnklar himmel blev en höjdpunkt och helgen blev ett härligt minne för livet! Jag hoppas att vi får tillfälle att besöka er igen.”

Carina med familj, Borås

IMG_1431_scaled_FULL.jpg

FEST

huset bror august 16.jpg

Kroksta Gård är den perfekta platsen för sällskap och umgänge. De hemtrevliga, rymliga husen inbjuder till många sorters sammankomster såsom möhippor, svensexor, släktmiddagar eller umgänge med vännerna. Hos oss har ni den unika möjligheten att disponera Mangården eller Huset Bror August helt för er själva!

Ni kan välja att hyra Bror August-huset, laga all mat tillsammans, beställa egen catering från t ex Restaurang Hambergs (www.hambergs.se) eller från Johanna & Mat (www.johannaochmat.se). 

För dem som vill sätta lite extra guldkant på festligheterna rekommenderar vi någon av våra trevliga aktiviteter. Vad sägs om ett bad i den vedeldade tunnan?

IMG_7277_scaled_HALF.jpg
IMG_7272_scaled_HALF.jpg
IMG_7250_scaled_HALF.jpg
bottom of page